RFE Szakmai Napok és Felszámolói Továbbképzés – 2023. október 06-07.

2023-08-27

Tisztelt Felszámolók, kedves Érdeklődők!

Szeretettel meghívjuk Önöket hagyományos őszi szakmai konferenciánkra, mely idén 2023. október 06-07. napján kerül megrendezésre.

Az eseménynek ez évben – rendhagyó módon – a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont (6000 Kecskemét, Izsáki út 6.) ad otthont. Reméljük, hogy az új helyszínként szolgáló, tágas konferenciateremmel, modern szobákkal és jól felszerelt wellness részleggel rendelkező szállodában minél nagyobb létszámban üdvözölhetjük a kollégákat.

A konferencia délelőtti programjában a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának delegált előadóit köszönthetjük. A plenáris üléseket, valamint az ebédet követő délutáni blokkban – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – különböző témájú szekció előadások közül választhatnak a jelenlévők. A szekciótermek kapacitása 120 fő/terem, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A pénteki szakmai konferencián résztvevők 8 kreditpontot tudnak szerezni a felszámolói továbbképzési rendszerben.

Tekintettel a kötelező felszámolói továbbképzés követelményeire, a szakmai nap során két alkalommal kell jelenlétüket aláírással igazolni a kollégáknak kreditpontjaik megszerzéséhez. (A program elején és végén – egyéni kérelmeket ezzel kapcsolatban elbírálni nem áll módunkban.)
 
A szakmai programot követően – az előző évekhez hasonlóan – lehetőséget kínálunk az esti kikapcsolódásra, egyéjszakás csomagajánlat keretében. Akik ott tartózkodásukat szeretnék meghosszabbítani, szombat éjszakai foglalásukat egyénileg tudják intézni a szállodával. Péntek este a hagyományoknak megfelelően borkóstolóra invitáljuk a kollégákat, majd különteremben vacsorázhatunk és szórakozhatunk, miközben a jó zenéről és hangulatról DJ gondoskodik hajnalig.
Szombat délelőttre – a pihenés, regenerálódás jegyében – külön programmal nem készülünk.

Egyéb közérdekű információk:

  1. A parkolás a szálloda kültéri parkolójában (130 férőhely) díjmentes.
  2. A szállóvendégek pénteken 15 órától tudják szobáikat elfoglalni. A szobákat
    szombaton 10 óráig kell elhagyni. Ezen időtartamon belül az RFE rendezvény résztvevői
    10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szálloda SPA kezeléseit.
  3. A rendezvény maximális létszáma 220 fő, túljelentkezés esetén előnyt élveznek a
    szállásigénnyel rendelkező jelentkezők.

Kérjük, hogy a rendezvényre történő jelentkezés során a jelentkezési lapon feltüntetettek szerint járjanak el, ellenkező esetben a részvétel visszaigazolását nem tudjuk garantálni.

Várunk szeretettel minden kedves kollégát és érdeklődőt!

Az RFE Vezetősége

Jelentkezési lap RFE 2023
Szakmai Napok program – RFE 2023