RFE Szakmai Napok és Felszámolói Továbbképzés – 2022. szeptember 30. – október 01.

2022-09-02

Tisztelt Felszámolók, kedves Érdeklődők!

Szeretettel meghívjuk Önöket a nagy hagyományokkal rendelkező őszi szakmai konferenciánkra, mely idén 2022. szeptember 30. – október 01. között kerül megrendezésre.

Az esemény ebben az évben is a kötelező felszámolói továbbképzés részét képezi, így a felszámolóbiztosok 8 kreditponttal gazdagodhatnak a programon való részvétellel.

A rendezvénynek a Hunguest Hotel BÁL Resort**** superior (8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 14.) ad otthont Balatonalmádiban, a 2022-ben teljeskörűen felújított szálloda szobáinak szinte mindegyike Balatonra néző panorámával rendelkezik.

A konferencia délelőtti programjában kiemelt meghívottként Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, majd dr. Bíró Marcell, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának elnöke tart plenáris előadást, melyeket a délutáni blokkban három, egymással párhuzamosan futó szekcióülés követ. A szakmai nap záró előadása a délelőttiekkel megegyező formában, plenáris ülésként kerül megtartásra.

Tekintettel a kötelező felszámolói továbbképzés követelményeire, a szakmai nap során két alkalommal kell jelenlétüket aláírással igazolni a kollégáknak kreditpontjaik megszerzéséhez. (A program elején és végén – egyéni kérelmeket ezzel kapcsolatban elbírálni nem áll módunkban.)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sajtó munkatársainak jelenléte okán a konferencián kép- és hangfelvétel rögzítésére kerül sor.
A szakmai programot követően – az előző évekhez hasonlóan – lehetőséget kínálunk az esti kikapcsolódásra, egyéjszakás csomagajánlat keretében. Akik ott tartózkodásukat szeretnék meghosszabbítani, szombat éjszakai foglalásukat egyénileg tudják intézni a szállodával.

Péntek este a Skrabski Pincészet jóvoltából borkóstolóra invitáljuk a kollégákat, majd a különteremben tartott gálavacsora alatt a Team’Story csapata másfél órás interaktív műsorral érkezik hozzánk, profi magyar színészek részvételével. A vacsorát követően DJ Davelogan gondoskodik a jó zenéről és hangulatról, aki hajnalig szórakoztatja a táncolni vágyókat.
Szombat délelőttre – a pihenés, regenerálódás jegyében – külön programmal nem készülünk.

A rendezvény maximális létszáma 250 fő, túljelentkezés esetén előnyt élveznek a szállásigénnyel rendelkező jelentkezők.
Várunk szeretettel minden kedves kollégát és érdeklődőt!

A részletes program letöltéséhez kattintson ide

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide

Üdvözlettel:
Baier Judit
ügyvezető igazgató