CSŐDKONFERENCIA – A CSTV. 2017 ÉVI MÓDOSÍTÁSA HITELEZŐ SZEMMEL

2017-11-14

Tisztelt Érdeklődők!
Kedves Kollégák!

A Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesületének (FOE) tagsága 2017 tavaszán megújította az egyesület vezetését. Az új elnökség egyik kiemelt céljának tekinti a szolgáltatások erősítését. Ennek egyik fontos területe a képzések, továbbképzések megújítása egy előre felépített oktatási koncepció mentén.

A FOE fontosnak és – a folyamatosan változó jogszabályok miatt – szükségesnek tartja a fizetésképtelenségi eljárások résztvevőinek rendszeres és eseti jellegű képzését, továbbképzését, valamint folyamatos tájékoztatását a szakmát érintő változásokról. A képzéseket, továbbképzéseket, tájékoztató előadásokat nemcsak a tagszervezetek és azok munkavállalói, megbízottjai, hanem a fizetésképtelenséggel kapcsolatba kerülő egyéb érintettek részére is nyitottá kívánjuk tenni.

  1. december 5-én a FOE konferenciát szervez a nyári Csődtörvény módosítás legfontosabb eljárási változásait
    bemutatva elsődlegesen hitelezői szemmel.

A konferencia előadói közé meghívtuk az NFM, a Bankszövetség és a NAV Adóigazgatóság képviselőit.

Kérjük, hogy kollégáik és munkatársaik számára továbbítsák a konferencián való részvétel lehetőségét, hiszen közös érdek, hogy a megváltozott jogszabályi környezetnek együttesen megfeleljenek a felek, és a közös munka zökkenőmentesen és megfelelő kommunikáció mellett történjen.

A konferenciát az új szabályok különböző, elméleti és gyakorlati szempontból megvilágított előadásai mellett kerekasztal-beszélgetéssel zárjuk.

Ennek érdekében kérjük, ha bármi kérdésük, észrevételük fogalmazódik meg az új szabályokkal kapcsolatban továbbítsák azt részünkre a titkarsag@foe.hu email címre, hogy a kerekasztal válaszadói számára előzetesen megküldhessük.

Bízunk abban, hogy a konferencián a felvetett kérdésekre gyakorlati válasz, vagy megoldási javaslat születik, de legalábbis felhívás értékkel a jogszabály alkotó felé tudjuk jelezni az esetleges anomáliákat.

Csődkonferencia Program – 2017.12.05..pdf
Jelentkezési lap – Csődkonferencia 2017.12.05.docx